Ik ben bij Karin geweest omdat ik twijfelde in hoeverre ik nog goed op mijn plek zat.

We hebben meerdere gesprekken gevoerd en enkele testen gedaan. Hierdoor ben ik tot de conclusie gekomen dat ik op dit moment nog goed op mijn plek zit en minder open sta voor een nieuwe uitdaging.

 

Karin is informeel en daarom voel je je snel bij haar op je gemak. Ze is analytisch en doortastend en hierdoor weet ze je vrij vlot in de juiste richting te bewegen, zonder dat ze hier teveel in stuurt.

 

Mochten er mensen in mijn omgeving zijn die loopbaanadvies nodig hebben of willen re-integreren, dan kan ik haar zeker aanbevelen.

 

Chris


Ik had niet veel verwachtingen voor die tijd, maar wist niet dat het gesprek zo de diepte in zou gaan. Ik heb zoveel nieuwe inzichten gehaald uit mijn Talentenpaspoort! 

 

Jette 


Bedankt Karin voor het Talentenpaspoort en het coachgesprek. Ik heb veel bevestiging gekregen van wat ik al wist. 

 

Wat ik mooi vond is dat je zowel mijn talenten en mijn kracht alsmede mijn valkuilen benoemde tijdens het gesprek. Zo heb ik een duidelijk beeld gekregen van de richting die ik op wil gaan.

Daarnaast leg je de materie helder en duidelijk uit. 

 

Jolanda  

Karin is een coach met een warme, rustige uitstraling. 

Ze laat je in je waarde en oordeelt niet. Karin gaat altijd op zoek naar de kracht in iemand. 

 

Leontine 


Bedankt Karin voor de fijne gesprekken, ik heb er veel aan gehad. 

Ik vind je een prettige coach, je laat je enthousiasme voor het vak duidelijk zien. Je hebt talent om door te vragen en zo tot de kern van een probleem te komen. Erg fijn!

 

Johan 


Na het bespreken van het Talentenpaspoort had ik een overzicht van mijn talenten en kwaliteiten en welke beroepsrichting bij mij zou kunnen passen. 

Karin is een coach die tegelijkertijd kritisch is en goed kan luisteren. Ze spiegelde als het ware mijn gedrag, zodat ik tot nieuwe inzichten kwam. 

Ze liet mij in mijn waarde, doordat ze de ruimte gaf voor eigen invulling, dit vond ik persoonlijk erg prettig. 

 

Fabian 


Karin, hartelijk bedankt voor mijn Talentenpaspoort! Ik vond het coachgesprek leerzaam en het heeft mooie inzichten gegeven. 

 

Jouw enthousiasme, openheid en toegankelijkheid heb ik als bijzonder en prettig ervaren. 

 

Annemarie 

Bedankt Karin, voor de fijne gesprekken. Je bent een fijne coach. 

 

Daan 


Het Talentenpaspoort heeft mij veel inzicht gegeven. De talenten die eruit kwamen waren wel bekend voor mij. Toch vond ik het prettig een bevestiging te krijgen dat ik in de goede richting zat.

 

Lotte 


Bedankt voor het gesprek! 

Ik heb inzicht gekregen in mijn talenten en kwaliteiten. Het was vooral een bevestiging. 

Gisteren heb ik mijn sollicitatiegesprek gehad voor de ene baan. Ik heb mijn motivatie toegelicht met mijn talenten uit het Talentenpaspoort. Ik heb de baan gekregen! 

Super bedankt voor je heldere uitleg! 

 

Anne 


"Juist door te voelen kom je tot iets moois"