Het gezicht achter Prisma Loopbaanadvies.. 

 

Aangenaam! Ik ben Karin, loopbaanadviseur & coach uit Twente. 

 

Wat ik vroeger wilde worden? Ik had eigenlijk geen flauw idee. Ik ben daarom eerst Frans gaan studeren (dat vond ik een mooie taal) en na een jaar personeel & arbeid om vervolgens over te stappen naar psychologie.  Na mijn master psychologie aan de Universiteit Twente heb ik enkele jaren als wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit en de UvA gewerkt. Ik kwam er steeds meer achter dat ik het coachen en begeleiden van mensen leuker vond dan het lesgeven. Daarom heb ik de overstap gemaakt richting de zorg/hulpverlening. Met veel plezier heb ik jarenlang gewerkt als ambulant hulpverlener in de GGZ. Toch knaagde er iets van binnen; ik miste het positieve mensbeeld in de GGZ. Tijdens mijn studie werd ik geboeid door de positieve psychologie. Deze tak richt zich op talenten en kwaliteiten, op het ontwikkelvermogen en op het gezonde deel van de mens. Dat past veel beter bij me! 

 

Eind 2020 besloot ik mij om te scholen tot loopbaanadviseur. Ik volgde cursussen en opleidingen (o.a. een hbo opleiding tot loopbaancoach, masterclasses via NOLOC & een opleiding tot hbo Talentenpaspoortcoach/ DISC trainer), ik ben zelf gecoacht door professionele loopbaancoaches en heb een Talentenpaspoort laten opstellen. Sinds begin 2023 ben ik aspirant lid van de NOLOC, dé beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. 

 

Begin 2021 besloot ik mijn jarenlange droom te gaan realiseren; een eigen bedrijf starten. Ik had de naam voor mijn bedrijf al snel gevonden: Prisma Loopbaanadvies.  Wanneer een lichtstraal door een prisma schijnt, wordt de lichtstraal afgebroken. De kleuren van de regenboog worden zichtbaar. Deze kleuren zijn een metafoor voor jouw talenten. Bij Prisma Loopbaanadvies brengen we graag deze talenten in beeld. 

 

Mijn passie is het adviseren en coachen van mensen, zodat zij op eigen houtje weer verder kunnen. Dit doe ik door een open en ontspannen sfeer te creëren tijdens de gesprekken. Geen zakelijke gesprekken, maar een gesprek van mens tot mens waarbij jij en jouw talenten centraal staan. Ik probeer zoveel mogelijk naast je te staan en samen te kijken wat jij nodig hebt om je loopbaandoelen te behalen. 

 

Graag loop ik een stukje met je mee met jouw reis naar jouw talenten. Neem gerust contact met mij op!  

 

 

Voor meer informatie over mijn werkervaring verwijs ik je naar mijn LinkedIn-pagina

 

'Wat wil je worden?' vroeg de juf, 

't was in de derde klas. 

Ik keek haar aan en wist het niet, ik dacht dat ik al iets was - Toon Hermans