Het gezicht achter Prisma Loopbaanadvies.. 

 

Aangenaam! Ik ben Karin, loopbaancoach in Twente. 

 

Wat ik vroeger wilde worden? Ik wilde huisvrouw, kapster, zangeres, vertaler en psychologe worden. Ik vond bijna alles leuk om te doen. Lastig om dan goede keuzes te maken! Na mijn studie psychologie aan de Universiteit Twente heb ik vele soorten banen gehad. Veelal in het onderwijs en de zorg. Achteraf ben ik blij dat ik zoveel werkervaring heb opgedaan bij verschillende bedrijven, want zo kwam ik er steeds beter achter wat bij mij past en wat niet.  

 

Ik heb de laatste jaren geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling. Ik heb zelf coaching gevolgd, een Talentenpaspoort en Kern-talentenanalyse laten opstellen, webinars, masterclasses en opleidingen (loopbaancoaching/ Talentenpaspoortcoach) gevolgd. Ik heb mij de afgelopen jaren ook verdiept in coaching bij autisme en/of hoogbegaafdheid. 

 

Mijn doel is om talenten van mensen in beeld te brengen, zodat zij goede loopbaankeuzes kunnen maken. 

 

Hiervoor gebruik ik o.a. het wetenschappelijk onderbouwde Talentenpaspoort. Het geeft inzicht in jouw drijfveren (jouw passies) en jouw rationele talenten (jouw denkwijze). Daarnaast krijg je inzicht in je kwaliteiten. Zo wordt het zoeken naar een passende baan of studie een stuk makkelijker!

 

Vanwaar de naam prisma?  Wanneer er een lichtstraal door een prisma schijnt, dan wordt de lichtstraal afgebogen. De kleuren van de regenboog worden zichtbaar. Deze kleuren zijn een metafoor voor jouw talenten. Bij Prisma Loopbaanadvies brengen we graag deze talenten in beeld. 

 

Mijn passie is het adviseren en coachen van mensen, zodat zij op eigen houtje weer verder kunnen. Dit doe ik door een open en ontspannen sfeer te creëren tijdens de gesprekken. Geen zakelijke gesprekken, maar een gesprek van mens tot mens waarbij jij en jouw talenten centraal staan. Ik ga op zoek naar de krachtbron in jou, jouw talent. Persoonlijke aandacht en professionaliteit vind ik belangrijk. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent! 

 

In mijn vrije tijd zoek ik graag de rust van de natuur op. Wandelen, hardlopen en reizen vind ik erg leuk om te doen. Daarnaast speel ik graag piano en zing ik de hele dag door. 

 

Graag loop ik een stukje met je mee met jouw reis naar jouw talenten! Neem gerust contact met mij op! 

 

 

"Ik wil niet performen, ik wil leven" - klant Prisma Loopbaanadvies